Skip to main content
Ons aanbod

Maatmeubels, lak en spuitwerk

Maatmeubels, lak en spuitwerk

De inrichting wordt pas compleet met het juiste maatmeubilair in huis.

Van het ontwerp tot de plaatsing, staan wij in voor de aankleding van uw keuken, dressing, badkamer of kantoor.

Ook bestaande meubels kunnen een nieuw leven krijgen aan de hand van talloze technieken en lak.

Maatmeubilair zwevegem

Bij Inside Decorations begrijpen we dat huisinrichting een persoonlijke en unieke ervaring moet zijn. Daarom bieden wij maatmeubilair aan in zwevegem, waarmee je jouw interieur naar eigen smaak kunt inrichten. Met ons speciale maatwerk kun je jouw droomhuis creëren zonder concessies te doen op het gebied van stijl, kwaliteit of functionaliteit.

Maatmeubilair: Een persoonlijke touch voor jouw huis

Ben je op zoek naar meubels die perfect passen in jouw interieur? Met maatmeubilair van Inside Decorations kun je jouw huis de uitstraling geven die je altijd al hebt gewild. Of het nu gaat om een moderne, tijdloze look of een klassiek, vintage design, wij hebben de expertise en ervaring om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Van ontwerp tot realisatie: jouw wensen staan centraal

Bij Inside Decorations geloven we in een persoonlijke benadering. Onze professionele ontwerpers en vakmensen luisteren aandachtig naar je wensen en ideeën en vertalen deze naar een uniek ontwerp. We nemen de tijd om met je samen te werken en stellen geen grenzen aan de mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt dressoir, een wandkast, of een speciaal ontwerp voor een kamer, wij kunnen het voor je maken.

Kwaliteit en vakmanschap

Wanneer je kiest voor maatmeubilair van Inside Decorations, kies je voor vakmanschap en hoogwaardige materialen. Onze meubels worden met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd door onze ervaren ambachtslieden. We gebruiken alleen duurzaam hout en andere hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw maatmeubilair een leven lang meegaat.

Inside Decorations is dé plek waar bouwen en renoveren in stijl samenkomen. Met ons maatmeubilair in zwevegem kun je jouw droomhuis volledig naar eigen wens inrichten, met de garantie van vakmanschap en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw interieur naar nieuwe hoogtes te tillen.


Ons aanbod

Bij ons heeft u een ruime keuze aan technieken, materialen en lakwerk.
Wij verzorgen de inrichting voor je kantoor, winkel of bedrijf van A tot Z.
Geef uw gevel uitstraling, warm met hout of strak met volkern.
Wij verzorgen uw project tot in de puntjes, van ruwbouw tot schilderwerk en gordijnen