Historiek

Vooraf
Vooraf
Vooraf

Historiek


2000

Huidig zaakvoerder Giovanni Couckhuyt, start met de oprichting van een eigen zaak, toen nog niet onder de naam Inside Decorations. De eerste bestelwagen wordt aangekocht.

2003

De firma mag stilaan wat naambekendheid en een logo krijgen, en Inside Decorations wordt geboren.

2004

Door heel veel inzet, de perfecte afwerking en de wil om te groeien, komt de drang naar nieuwe uitdagingen.
De zaak is aan uitbereiding toe.
Na haar schilderopleiding besluit Ilse om mee haar steentje bij te dragen op de werkvloer, en geeft forfait aan haar werkgever.

2005

De aanschaf van een tweede bestelwagen.
Al snel worden de eerste twee mensen in dienst genomen, dit vormde de ideale uitvalshoek en de logische stap naar totaalinrichting.

2006

Door de aanschaf van nieuw materiaal, wordt de stockplaats te klein en verhuizen we naar een atelier in Deerlijk.
Na heel wat denkwerk en overleg, besluit Gino, de vader van Giovanni, om zijn werk na 17 jaar vaarwel te zeggen en ons jonge bedrijf te komen vervoegen.

2007

De aanschaf van een derde bestelwagen, de verwelkoming van twee nieuwe medewerkers.
Na de geboorte van hun dochter, spitst Ilse zich toe op wat meer administratieve zaken.

2008

Een nieuw personeelslid komt er bij.

2009

Twee nieuwe arbeidskrachten komen in ons midden. Bestelling van een vierde bestelwagen.

2010

De langverwachte web-site wordt gelanceerd en twee gemotiveerde mensen sluiten aan bij ons team.

2011

De overschakeling van voornamelijk schildersactiviteiten naar totaalprojecten wordt voltrokken door enkele investeringen.  Een volledig zaagatelier wordt aangekocht.  Nu is Inside Decorations uitgerust met een eigen spuit- en zaagatelier.  De tweedelige activiteiten, ten eerste schilderswerken en ten tweede totaalinrichting, zorgen ervoor dat het atelier veel te klein wordt.

Een gebouw met atelier wordt aangekocht en de plannen voor een gloednieuw atelier met showroom en burelen worden getekend.

2012

De verbouw- en bouwplannen voor het atelier in Zwevegem worden uitgevoerd.  Het nieuwe atelier wordt in de loop van 2012 in gebruik genomen, het zaagatelier en de spuitcabine draaien alweer op volle toeren.  De Inside-equipe bestaat nu uit 2 schrijnwerkers, 8 schilders, 1 administratief bediende en de beide zaakvoerders.

Voorts blijft Inside Decorations investeren in nieuwe technieken, materialen en machines.  De activiteiten van het bedrijf worden ook almaar uitgebreider.  Voor totaalrenovatie van a tot z kan u bij ons terecht.

2013

Inside Decorations groeit verder uit tot een gevestigde waarde.  De uit te voeren werken beslaan een veelheid aan variatie.  Meer en meer totaalrenovaties en -projecten worden door het jonge bedrijf afgewerkt.  Door de groeiende vraag naar maatmeubilair en schrijnwerkerij is het team ook geëvolueerd.  Inmiddels zijn 3 schrijnwerkers in dienst, samen met 8 schilders en 1 administratief bediende vormen zij de Inside-ploeg.

2014

Meer en meer komt de nadruk te liggen op totaalprojecten.  Volledige renovaties, van a tot z, worden door Inside Decorations tot in de puntjes afgewerkt.  Appartementen, kantoorruimtes, woningen, ...

Het maatmeubilair wordt volledig digitaal uitgetekend, een werk dat wordt uitgevoerd door onze nieuwe bediende.  Zowel de zaakvoerders als de bediende volgen verschillende opleidingen om alle mogelijke meubilair te realiseren voor de klanten.  Verschilllende ontwerpen voor de showroom en burelen worden onder de loep genomen.  De uitvoering hiervan wordt later voorzien, door de drukte in de projecten moet de eigen showroom wat wachten.

2015

In 2015 koopt Inside Decorations een vrachtwagen aan, zo kan het meubilair in eigen beheer bij onze klanten worden afgeleverd.  Grote werken, vragen grote investeringen.  De zaak blijft alsmaar bloeien.  Inside Decorations bestaat inmiddels uit twee schildersploegen, drie schrijnwerkers en een twee-koppig administratief team.

2016

De vele totaalprojecten, met bijhorende maatmeubilair, vragen een volledige reorganisatie van het atelier.  In 2016 koopt Inside Decorations een CNC machine aan.  Nu loopt alle atelierwerk volledig automatisch.  Er wordt ook een nieuwe wagen aangekocht, naast een vrachtwagen en verschillende bestelwagens kan u nu ook een Fiat 500 met de Inside-look herkennen in het straatbeeld.

Een tiental grote projecten worden nu jaarlijks door onze ploegen afgewerkt.  

2017

Een overvol orderboekje zorgt voor wat opgelopen vertraging voor de showroom en burelen.  In het begin van het jaar liggen de werken in onze showroom zo goed als stil.  De vertraging in onze eigen gebouwen staat wel tegenover twee totaalrenovaties van appartementen (volledig strippen en heropbouwen, -inrichten), drie totaalrenovaties van woningen, 1 volledige badkamerrenovatie, 1 kantoorinrichting, vier maatkeukens, twee haardwanden, verschillende maatkasten, een tiental schilderprojecten en een waaier aan schrijnwerk (binnendeuren, vloeren, structurele werken, ...).

Rond de zomer werd er ook verder gewerkt in Zwevegem, de vloerverwarming werd gelegd, scheidingswanden en structureel schrijnwerk werd uitgevoerd en een eerste laag werd uitgeplamuurd.  De verhuis van de burelen wordt vastgelegd op begin 2018, nu zetten we alles op alles om die deadline te halen.  In 2017 werd ook een tweede stadswagen aangekocht, zo blijven we herkenbaar in het straatbeeld.  

2018

We zetten alles op alles om onze burelen en refter af te krijgen en op 05/02/2018 verhuizen we met onze burelen naar Zwevegem.  Opnieuw is 2018 een jaar met vele topprojecten.  We realiseren vijf totaalrenovaties in woningen, richten 3 kantoren/bedrijven in, verschillende projecten voorzien we van maatmeubilair.  De totaalprojecten worden geschilderd en verschillende woningen krijgen een nieuw laagje verf.  We realiseren ook drie aanbestedingen (tekenacadamie, stadsdiensten) en twee grote totaalinrichtingen worden opgestart.

Ons atelier en de verschillende teams draaien op volle toeren.  De vloeren voor onze showroom worden aangekocht om in 2019 verder te bouwen aan onze eigen gebouwen.

2019

Het orderboekje voor 2019 staat al behoorlijk vol.  Totaalprojecten, maatmeubilair en verschillende schilderwerken zorgen ervoor dat 2019 een productief jaar zal worden.  We hopen om in 2019 onze showroom operationeel te maken.